avatar

Fjalë të arta nga Daut Demaku

Agim Gashi at 20h05
18
Dec
2010
Fjalë të arta nga Daut DemakuFjalë të arta nga Daut Demaku
A ka kuptim të ecësh zhagas nëpër jetë, të jesh një prej gjithë atyre që e përbëjnë kopenë, apo të zbulosh fuqinë tënde të panjohur dhe të bëhesh me i rëndësishmi, më i dalluari, më i suksesshmi? Nuk ke ardhë në jetë të bëhesh kopje e askujt, sepse nuk ka nevojë të jenë dy njerëz të njëjtë në jetë, por ke ardhë që të plotësosh detyra krejtësisht të veçanta dhe të arrish majat e suksesit. [......]
About
This topic belongs to the forum
  • Forum i hapur. Agim Gashi. Agim Gashi. Agim Gashi Forum i hapur. Agim Gashi.

  • Numbers of topics : 31323
  • Numbers of messages : 47817
  • Numbers of users : 726
  • Numbers of points : 0
Similar topics
SENSIBILIZIMI I ÇËSHTJES ÇAME NË MAQEDONI DHE KËRKIMI I RRUGËVE TË RIKTHIMIT NË ÇAMËRI Nga Daut REXHEPI*- LEKA Sot, jam i ftuar nga bashkësia e shqiptarëve nga Çamëria. Në veçanti nga Instituti i Studimeve Historike për Çamërinë për të folur sa
Po hapim këtë temë që të postojmë fjalë të urta popullore dhe t'u japim nuanca humori, dmth. t'jua shtojme kuptimin humoresk! Po filloj unë me disa: * "Punën e sotme mos e lër për nesër...shtyje sa të mundesh"... * ''Qente le te lehin, t
Jeta dhe veprimtaria ime Nga Ibrahim Daut Hoxha U linda në Konispol më 15.04.1923. Që sa njoha veten, mbaj mend mbledhjet e fshehta që bëheshin në shtëpitë tona me çamër të ndryshëm që vinin nga përtej kufirit shtetëror me Greqinë dhe ata që
Përshëndetje dhe respekt të nderuar/a kudo që jeni Më këtë rast po shfrytëzoj mundësinë e dhënë që të ju uroj edhe festat e përbashkëta të këtij fund viti siç janë: Krishtlindjet,ndërrimin e vitit që po e lëmë më këtë qe po vjen si dhe festa tjera
Fadil Demaku: HAFIZ GAGICA - NJERIU I UNITETIT TE LDK-SE Sot mora edhe një vërjetje.Nuk janë të pakëta vërejtjet e " miqëve të mi" që më këshillojnë të tërhiqem nga rruga e nisur politike, tash e tri dekada më parë. Unë kisha zgjedhur
Forums from same category