Results 1 to 36 on 36 for

"fjale te urta per atdheun"

TopicsAutoriCreation datePërgjigjet
Fjalë të Urta - Atdheu; Vendlindja; LiriaFjalë të Urta - Atdheu; Vendlindja; LiriaRrebele04-07-20090
Fjalë të urta e të përpunuara për të qeshurFjalë të urta e të përpunuara për të qeshurAgim Gashi18-11-20087
Fjalë të Urta - Trimëria, BesaFjalë të Urta - Trimëria, BesaRrebele04-07-20090
Fjalë të Urta - Tradita; Dituria; PërvojaFjalë të Urta - Tradita; Dituria; PërvojaRrebele04-07-20090
Fjalë të Urta - ISLAMEFjalë të Urta - ISLAMERrebele04-07-200912
Fjalë të Urta - Mirësia; DrejtësiaFjalë të Urta - Mirësia; DrejtësiaRrebele04-07-20090
Entela Safeti Kasi:Fjalë te LirisëEntela Safeti Kasi:Fjalë te LirisëAgim Gashi22-11-20100
Fjalë të arta nga Daut DemakuFjalë të arta nga Daut DemakuAgim Gashi18-12-20100
Fjalë të Urta - Liria; DinjitetiFjalë të Urta - Liria; DinjitetiRrebele04-07-20090
Malli për atdheunMalli për atdheunAgim Gashi20-12-20080
Viktoria Xhako (Zhorzh Sand): PA FJALE DASHURIEViktoria Xhako (Zhorzh Sand): PA FJALE DASHURIEAgim Gashi11-01-20110
PAPASTERTIA NË ATDHEUN  TONËPAPASTERTIA NË ATDHEUN TONËAgim Gashi12-10-20142
Mentor Thaqi:NË PËRKUJTIM TË MASAKRËS SË BELEGUT TË DEÇANIT DHE GJITHË MASAKRAVE NË ATDHEUN TIM,NDERIM!!!Mentor Thaqi:NË PËRKUJTIM TË MASAKRËS SË BELEGUT TË DEÇANIT DHE GJITHË MASAKRAVE NË ATDHEUN TIM,NDERIM!!!Agim Gashi01-04-20110
Fjalë të rralla!Fjalë të rralla!Agim Gashi25-03-20131
Foto sa 1000 fjalë!Foto sa 1000 fjalë!Agim Gashi22-07-201512
Teuta Shala Qyteza:Ah, kjo fjale!!Teuta Shala Qyteza:Ah, kjo fjale!!Agim Gashi10-02-20110
Pilo Zyba: NJË FJALË E PA MENDUAR................poezi........Pilo Zyba: NJË FJALË E PA MENDUAR................poezi........Agim Gashi01-07-20100
Fjalë mortore me rastin e Vdekjes së Qemajl D. MorinësFjalë mortore me rastin e Vdekjes së Qemajl D. MorinësAgim Gashi26-09-20090
Foto e fjalë nga viti 1929 në PodujevëFoto e fjalë nga viti 1929 në PodujevëAgim Gashi18-10-20121
Xhafer Durmishi: Fjalë solemne për Bacin, Bacën dhe BacalokunXhafer Durmishi: Fjalë solemne për Bacin, Bacën dhe BacalokunAgim Gashi23-08-20093
Ja ç’thotë Dianeti i Turqisë për datën e Kurban BajramitJa ç’thotë Dianeti i Turqisë për datën e Kurban BajramitAgim Gashi23-10-20120
Fjalë rasti nga z.Gjon Krasniqi me rastin e pranimit të titullit “Nderi i Qarkut”në LezhëFjalë rasti nga z.Gjon Krasniqi me rastin e pranimit të titullit “Nderi i Qarkut”në LezhëLek28-03-20150
Hysni Milloshi:Marrë nga Lirika , ”Fjalët e dlira”Hysni Milloshi:Marrë nga Lirika , ”Fjalët e dlira”Agim Gashi07-01-20100
Jorgo Telo:BABAI I “SKIFTERËVE” (Ish Presidentit Bill Klinton) =Poemth-baladë= Kush i thotë vetes burrë Gjer në fund i shkon një fjale. IJorgo Telo:BABAI I “SKIFTERËVE” (Ish Presidentit Bill Klinton) =Poemth-baladë= Kush i thotë vetes burrë Gjer në fund i shkon një fjale. IAgim Gashi02-05-20110
30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVE30 FOTOT MË PREKËSE TË TË GJITHA KOHËRAVEAgim Gashi10-02-20148
Cikël poetik nga Zog HysenajCikël poetik nga Zog HysenajAgim Gashi23-10-20090
Gëzim Voda: Poezi per jetën, vendlindjen dhe atdheunGëzim Voda: Poezi per jetën, vendlindjen dhe atdheunAgim Gashi02-09-20090
Avni Hupi:Dy fjale per fisin HupiAvni Hupi:Dy fjale per fisin HupiAgim Gashi28-02-20110
Muhabere Krasniqi: Ja me cilat fjalë më shantazhoi Elsamed Senaj, producent i Festivalit Prizreni Music FesMuhabere Krasniqi: Ja me cilat fjalë më shantazhoi Elsamed Senaj, producent i Festivalit Prizreni Music FesAgim Gashi04-07-20150
Kujtim Mateli: Dëshnica e Përmetit, e përjetësuar në histori dhe fjalëKujtim Mateli: Dëshnica e Përmetit, e përjetësuar në histori dhe fjalëAgim Gashi27-08-20091
 Ramiz DËRMAKU:Pak fjalë në një dhembje të madhe Ramiz DËRMAKU:Pak fjalë në një dhembje të madheAgim Gashi05-05-20110
DY FJALE PER AKTIVISTEN, KRYETAREN E DEGES SE LDK NE GJERMANI ZONJEN DONIKA GERVALLADY FJALE PER AKTIVISTEN, KRYETAREN E DEGES SE LDK NE GJERMANI ZONJEN DONIKA GERVALLAAgim Gashi30-05-20160
Nuhi Veselaj: Rreth identitetit të gjinisë asnjanëse në shqipen e sotme - Konstatime paraprakeNuhi Veselaj: Rreth identitetit të gjinisë asnjanëse në shqipen e sotme - Konstatime paraprakeAgim Gashi04-11-20090
Vladimir Bizhga:Skënderbeu-Fotografi e fjalëVladimir Bizhga:Skënderbeu-Fotografi e fjalëAgim Gashi30-04-20110
Nuhi Veselaj: Rreth identitetit të gjinisë asnjanëse në shqipen e sotme (VII)Nuhi Veselaj: Rreth identitetit të gjinisë asnjanëse në shqipen e sotme (VII)Agim Gashi16-12-20090
Njoftime për të pame dhe përkujtimeNjoftime për të pame dhe përkujtimeAgim Gashi29-09-20097
Results 1 to 36 on 36 for
"fjale te urta per atdheun"
Active topics
Active topics
Popular topics
Popular topics
Unanswered topics
Unanswered topics
Pages
1