Results 1 to 23 on 23 for

"lule per ditelindje"

TopicsAutoriCreation datePërgjigjet
Urimet për Ditëlindje nga miqët e mi!Urimet për Ditëlindje nga miqët e mi!Agim Gashi26-07-20117
Zoj Mone: "Lule MANUSHAQJA ime!_Poezi nga Zoj Mone.Zoj Mone: "Lule MANUSHAQJA ime!_Poezi nga Zoj Mone.Agim Gashi05-01-20100
Agim Gashi:BIJES SIME PËR DITËLINDJEAgim Gashi:BIJES SIME PËR DITËLINDJEAgim Gashi27-04-20110
Një lule për Ty!Një lule për Ty!Agim Gashi01-10-20136
Remzi Limani: Pagjumësia e tingujve të Lule ElezitRemzi Limani: Pagjumësia e tingujve të Lule ElezitAgim Gashi29-09-20110
Agim Gashi - Lule Kosove e shtizë flamuriAgim Gashi - Lule Kosove e shtizë flamuriAgim Gashi08-12-20140
Përparim Hysi:Nxehtësi korriku/6Përparim Hysi:Nxehtësi korriku/6Agim Gashi07-07-20098
Cikël poetik nga Julia GjikaCikël poetik nga Julia GjikaAgim Gashi16-10-20090
Asllan Dibrani:Lule Bajra këngëtare e zhanreve të ndryshmeAsllan Dibrani:Lule Bajra këngëtare e zhanreve të ndryshmeAgim Gashi19-04-20150
Odhise Grillo:PËRSE MË SOLLE LULE PËR DITËLINDJEN ?Odhise Grillo:PËRSE MË SOLLE LULE PËR DITËLINDJEN ?Agim Gashi12-07-20090
DONIKA ÇELA:URIM PËR DITËLINDJE.DONIKA ÇELA:URIM PËR DITËLINDJE.Agim Gashi27-07-20160
Agim Gashi:FALENDERIM PUBLIKAgim Gashi:FALENDERIM PUBLIKAgim Gashi28-07-20120
Kosova është vendlindja e luleve të gjakut me bërthamat e mençurisë në Kokë‏Kosova është vendlindja e luleve të gjakut me bërthamat e mençurisë në Kokë‏Agim Gashi02-07-20100
Fatime Kulli: Mendime rreth vellimit poetik “Ndjenjën e lashë në prehërin tënd” të Adile BaletësFatime Kulli: Mendime rreth vellimit poetik “Ndjenjën e lashë në prehërin tënd” të Adile BaletësAgim Gashi14-04-20100
Gëzuar Ditëlindjen Ronela Ramadani-vajza e dajës tim Xhavitit!Gëzuar Ditëlindjen Ronela Ramadani-vajza e dajës tim Xhavitit!Agim Gashi19-08-20120
Foto e fjalë:Kaluan 26 vjet duke mbjellë lule, derisa mbuluan gjithë shtëpinë (FOTO)Foto e fjalë:Kaluan 26 vjet duke mbjellë lule, derisa mbuluan gjithë shtëpinë (FOTO)Agim Gashi16-08-20120
Piktuta nga Florije Lule BajraktariPiktuta nga Florije Lule BajraktariAgim Gashi27-05-20110
Hithi dhe lule hithiHithi dhe lule hithiAgim Gashi17-03-20130
Kongresi i ManastiritKongresi i ManastiritAgim Gashi18-11-20085
Urimet për Ditëlindjen time!Urimet për Ditëlindjen time!Agim Gashi27-07-20125
Këze Kozeta Zylo: Dy motra shkodrane, dy lule të bukura gjithë aromë të Mëmëdheut tonëKëze Kozeta Zylo: Dy motra shkodrane, dy lule të bukura gjithë aromë të Mëmëdheut tonëAgim Gashi06-10-20090
Mentor Thaqi:GËZUAR DITËLINDJEN BUTRINT, DJALI IM!Mentor Thaqi:GËZUAR DITËLINDJEN BUTRINT, DJALI IM!Agim Gashi05-10-20111
Mentor Thaqi:URIME DHE GËZUAR DITËLINDJEN O VËLLAU IM I DASHUR - GANI!!! -Vargje urimi-Mentor Thaqi:URIME DHE GËZUAR DITËLINDJEN O VËLLAU IM I DASHUR - GANI!!! -Vargje urimi-Agim Gashi26-12-20100
Results 1 to 23 on 23 for
"lule per ditelindje"
Active topics
Active topics
Popular topics
Popular topics
Unanswered topics
Unanswered topics
Pages
1