Results 1 to 53 on 53 for

"urime ditelindjen vllau im"

TopicsAutoriCreation datePërgjigjet
Urimet për Ditëlindjen time!Urimet për Ditëlindjen time!Agim Gashi27-07-20125
URIME DITËLINDJEN MIKESHA I MIQË URIME DITËLINDJEN MIKESHA I MIQË Agim Gashi18-11-20130
URIME DITA E MESUESITURIME DITA E MESUESITAgim Gashi07-03-20093
 AGIM GASHI - URIME DITËLINDJEN ERINA AGIM GASHI - URIME DITËLINDJEN ERINAAgim Gashi15-12-20150
URIME DITËLINDJEN SARAURIME DITËLINDJEN SARAAgim Gashi11-01-20140
AGIM GASHI:URIME NË AMSHIM BIJA IMEAGIM GASHI:URIME NË AMSHIM BIJA IMEAgim Gashi24-09-20141
Mentor Thaqi:URIME DHE GËZUAR DITËLINDJEN O VËLLAU IM I DASHUR - GANI!!! -Vargje urimi-Mentor Thaqi:URIME DHE GËZUAR DITËLINDJEN O VËLLAU IM I DASHUR - GANI!!! -Vargje urimi-Agim Gashi26-12-20100
URIME DITËLINDJEN MIKESHA I MIQË URIME DITËLINDJEN MIKESHA I MIQË Agim Gashi20-11-20130
Urime ditëlindjen, zoti President!Urime ditëlindjen, zoti President!Agim Gashi20-08-20090
URIME DITËLINDJEN GRAMSH GASHIURIME DITËLINDJEN GRAMSH GASHIAgim Gashi30-11-20131
AGIM GASHI:URIME DITËLINDJEN NUSE DAFINAAGIM GASHI:URIME DITËLINDJEN NUSE DAFINAAgim Gashi15-02-20140
Gëzuar ditëlindjen zoti Egriu !Gëzuar ditëlindjen zoti Egriu !Agim Gashi04-03-20094
Mentor Thaqi:URIME DHE GËZUAR DITËLINDJEN VLERË, O MBESA IME PLOT VLERË!Mentor Thaqi:URIME DHE GËZUAR DITËLINDJEN VLERË, O MBESA IME PLOT VLERË!Agim Gashi11-11-20110
Teuta Rugova: Urime ditëlindjen e 70 babëTeuta Rugova: Urime ditëlindjen e 70 babëAgim Gashi02-12-20140
DONIKA ÇELA:URIM PËR DITËLINDJE.DONIKA ÇELA:URIM PËR DITËLINDJE.Agim Gashi27-07-20160
URIME DIPLOMIMI I DASHUR BURIM GASHIURIME DIPLOMIMI I DASHUR BURIM GASHIAgim Gashi17-06-20140
Gëzuar Ditëlindjen Ronela Ramadani-vajza e dajës tim Xhavitit!Gëzuar Ditëlindjen Ronela Ramadani-vajza e dajës tim Xhavitit!Agim Gashi19-08-20120
Urimet për Ditëlindjen time!-IIUrimet për Ditëlindjen time!-IIAgim Gashi27-07-201219
URIME NGA MIQËTURIME NGA MIQËTAgim Gashi02-01-20160
Ibrahim Egriu:Urime për Pashkët-Glad Påsk!‏Ibrahim Egriu:Urime për Pashkët-Glad Påsk!‏Agim Gashi22-04-20110
Urime Krishtëlindjet dhe Vitin e ri 2016Urime Krishtëlindjet dhe Vitin e ri 2016Agim Gashi21-12-20151
Gjithë shqiptarëve Urime Ditën e Verës!Gjithë shqiptarëve Urime Ditën e Verës!Agim Gashi14-03-20141
URIME FESTA E  SHËN NIKOLLËSURIME FESTA E SHËN NIKOLLËSAgim Gashi05-12-20140
Gëzuar ditëlindjen poet dhe rapsodi imGëzuar ditëlindjen poet dhe rapsodi imAgim Gashi28-07-20120
Rama e Meta, ndaras në ditëlindjen e PacollitRama e Meta, ndaras në ditëlindjen e PacollitAgim Gashi01-09-20110
 Pershednetje te perzemerta nga Suedia për ditëlindjen e Sazan Egriut! Pershednetje te perzemerta nga Suedia për ditëlindjen e Sazan Egriut! Agim Gashi17-01-20110
Mentor Thaqi:GËZUAR DITËLINDJEN BUTRINT, DJALI IM!Mentor Thaqi:GËZUAR DITËLINDJEN BUTRINT, DJALI IM!Agim Gashi05-10-20111
Odhise Grillo:PËRSE MË SOLLE LULE PËR DITËLINDJEN ?Odhise Grillo:PËRSE MË SOLLE LULE PËR DITËLINDJEN ?Agim Gashi12-07-20090
URIME VITI I RIURIME VITI I RIAgim Gashi30-12-201426
URIME 4 KORRIKU AMERIKËURIME 4 KORRIKU AMERIKËAgim Gashi04-07-20130
URIME LDK 24 VJETORI I LINDJESURIME LDK 24 VJETORI I LINDJESAgim Gashi22-12-20131
Urime Ditaëlindjen miqët e mi!Urime Ditaëlindjen miqët e mi!Agim Gashi07-08-20110
Urime Kërshëndellat dhe Vitin e Ri 2010!Urime Kërshëndellat dhe Vitin e Ri 2010!Agim Gashi22-12-20090
Urime Ditëlindja - Artist i PopullitUrime Ditëlindja - Artist i PopullitAgim Gashi27-06-20092
Urime Krishtëlindjet dhe Vitin e ri 2013Urime Krishtëlindjet dhe Vitin e ri 2013Agim Gashi23-12-20122
AGIM GASHI - URIME FESTAT E FUNDVITITAGIM GASHI - URIME FESTAT E FUNDVITITAgim Gashi23-12-20150
Urime Viti i Ri shkollor vocrrakët e DardanisëUrime Viti i Ri shkollor vocrrakët e DardanisëAgim Gashi03-09-20120
Agim Gashi:Urime festa e baballarëveAgim Gashi:Urime festa e baballarëveAgim Gashi01-06-20110
Urime të subjekteve politike shqiptare në diasporëUrime të subjekteve politike shqiptare në diasporëAgim Gashi29-11-20090
LDD Gjilan:Urime festa e Fiter BajramitLDD Gjilan:Urime festa e Fiter BajramitAgim Gashi08-09-20101
AGIM GASHI:URIME DYVJETORI I LINDJES NOAR!AGIM GASHI:URIME DYVJETORI I LINDJES NOAR!Agim Gashi11-04-20140
PËRSHËNDETJE, URIME dhe SUKSESE në JETËN TUAJ të LAVDISHMEPËRSHËNDETJE, URIME dhe SUKSESE në JETËN TUAJ të LAVDISHMEAgim Gashi29-01-20110
URIME 2 KORRIKU-FESTE E CILA NUK DUHET TE HARROHETURIME 2 KORRIKU-FESTE E CILA NUK DUHET TE HARROHETAgim Gashi01-07-20100
Mexhid Yvejsi: Mr. Hajdar SalihuMexhid Yvejsi: Mr. Hajdar SalihuAgim Gashi04-08-20090
Agim Gashi- DRENICA : URIME NËNTË VETORI I PUNËSAgim Gashi- DRENICA : URIME NËNTË VETORI I PUNËSAgim Gashi01-07-20100
AGIM GASHI:FALENDERIM PËR TË GJITHË JUVE QË DERGUAT URIMEAGIM GASHI:FALENDERIM PËR TË GJITHË JUVE QË DERGUAT URIMEAgim Gashi27-07-20140
Drita Krasniqi:SHUMË URIME NGA ZEMRA IMEDrita Krasniqi:SHUMË URIME NGA ZEMRA IMEAgim Gashi24-12-20110
Të gjithë shqiptarëve Urime Pashkët!Të gjithë shqiptarëve Urime Pashkët!Agim Gashi15-04-20141
AGIM GASHI - BINEQ LIND NANA HAJDARITAGIM GASHI - BINEQ LIND NANA HAJDARITAgim Gashi02-03-20151
URIME-Shkrimtari Ismail Kadare feston sot 79- vjetorin e lindjes- URIME-Shkrimtari Ismail Kadare feston sot 79- vjetorin e lindjes- Agim Gashi28-01-20150
Urimet për 100 vjetorin e shtetit shqiptar!Urimet për 100 vjetorin e shtetit shqiptar!Agim Gashi22-11-201240
Gëzuar të gjithë Besimtarëve Shqiptarë të Krishter, festen e Pashkëve – Ringjalljen dhe ngritjen e Jezusit ne qiell !Gëzuar të gjithë Besimtarëve Shqiptarë të Krishter, festen e Pashkëve – Ringjalljen dhe ngritjen e Jezusit ne qiell !Lek06-04-20120
Festohen Krishtlindjet, mesazhe paqeje, solidariteti dhe unitetiFestohen Krishtlindjet, mesazhe paqeje, solidariteti dhe unitetiAgim Gashi25-12-20120
Results 1 to 53 on 53 for
"urime ditelindjen vllau im"
Active topics
Active topics
Popular topics
Popular topics
Unanswered topics
Unanswered topics
Pages
1